Лепа Брена ужива на јахта вредна шест милиони евра

Леппа Брена вообичаено летните денови ги поминува пловејќи со својата скапа јахта, а така е и оваа година.

Брена е една од најпопуларните пејачки во регионот, а долгата кариера и овозможи да ужива во луксуз.

Таа често има гости на својата јахта, а неодамна уживаше и со пејачката Сенида Хајдарпашиќ, позната како Сенида. Сепак, пејачката и нејзиниот сопруг овој пат уживаат на море, а пејачката објави фотографија на која ужива со пијачка.

„Патуваме затоа што патувањето, различноста и далечината се тајни освежувачи на креативноста на нашиот ум“, рече пејачката еднаш.

Пејачката и нејзиниот сопруг Слободан Боба Живојиновиќ за луксузната јахта платиле шест милиони евра. Долга е 30 метри и има шест спални соби.

Потсетуваме дека Живојевиќ неодамна ја продадоа својата вила во Мајами, САД за неверојатна сума на пари. Станува збор за имот на брегот на Мајами, кој парот го продал за 16,9 милиони долари (околу 30 милиони конвертибилни марки).