МИСЛЕЛ ДЕКА ОСТАНАЛ САМ – Татко си го пронајде детето по три дена поминати во урнатините (ВИДЕО)

0

Го пронашле во болница.
Шокиран и дезориентиран, татко во Сирија е повторно споен со синот за кој не знаел дека е жив

Неколку дена по земјотресите во Турција и Сирија, Јомаа Биазид од Сирија во четвртокот повторно се соедини со својот син Ибрахим (1). Сè уште не знае каде е неговиот втор син Мустафа, додека не дознал дека неговата сопруга и ќерка му починале.

Се надева дека и вториот син ќе го пронајде жив.

Видеото може да го погледнете ТУКА