Најголемиот хит на Гога Секулиќ бил наменет за нејзината колешка: Со таа песна се прослави, а еве која пејачка не сакала да ја сними! (фото)

Гога Секулиќ е на сцената повеќе од две децении, а нејзините стари песни сè уште се со неверојатна побарувачка и гледаност на музичките платформи.

Песните „Sexy Bisnisman“ и „Gacice“ се меѓу нејзините најбарани и најуспешни песни, а малкумина знаат дека втората всушност не била наменета за неа. Покојната Марина Туцаковиќ ја напиша „Gacice“ и и’ ја понудила на пејачката Јелена Лаловиќ, попозната како Јелена.

„Секако, немаше да ја снимам таа песна. Марина ја даде таа песна на вистинската личност, Гога знае како да ја изрази. Таа едноставно го има тој став и може да го направи тоа, а Марина ми ја даде песната „Postepeno” која се слуша и денес“, искрено одговори пејачката.