,,Не сакам пејачка за снаа!” – Пејачот даде чудна изјава: Син му е фудбалер а сепак татко му му избира жена (фото)

Пејачот Бобан Рајовиќ е исклучително горд на своите деца – две ќерки и син, кои својата кариера ја градат далеку од ревијалните води.

Неговиот син Андрија привлекува големо внимание во јавноста, а Бобан никогаш не криел дека неговиот наследник има и музички талент, но сепак избра поинаков пат од татко му и се посвети на фудбалот.

Младиот Рајовиќ порасна во младинскиот систем на Црвена Ѕвезда, кој го напушти во јули 2019 година и се испроба во неколку други клубови. Сега гради кариера во Данска, посветен е да работи на мускулите и е многу популарен на социјалните мрежи.

Андрија Рајовиќ

– Навистина мислам дека моите деца се успешни и се гордеам со нив. Сите мислат дека е лесно за славните деца, особено за мојот син, а тој мораше да работи двојно повеќе во фудбалот за да успее – изјави Бобан, а потоа откри дали му пречи на синот во изборот на девојки кои излегуваат со него.

– Ќе се обидам со сите сили да го посоветувам да ја препознае својата вистинска среќа. Природно е дека ќе се заљуби во некоја што ќе му одговара на неговиот темперамент, но мислам дека и јас сум доволно адекватен да препознаам која жена му е адекватна а која не и ќе влијаам колку што можам, но на крајот тој е тој што бира – искрен беше Бобан кога призна дека синот не го гледа покрај пејачка.

– Сериозно ги почитувам и ценам моите колеги и тоа не е лесна работа, но мислам дека не би сакал мојот син да земе пејачка. Не затоа што имам нешто против, но не знам како би функционирало со толку различни кариери – изјавил пејачот.