„Ни велат дека сме татко и ќерка, а тој е МОЈ МАЖ“, ја нарекуваат СПОНЗОРУША поради врската со постар човек – коментарите се ЧИСТА БРУТАЛНОСТ

Тој е 19 години постар од неа, а поради тој факт нивната врска е изложена на бројни критики на социјалните мрежи. Романсата траела две години, крунисана со веридба, а неодамна и со свадба, а двајцата од Тикток велат дека нивната емотивна врска е искрена и дека ги спојува (вистинската) љубов.

Емили Даунинг и Мајкл Џастин обично ги игнорираат негативните коментари, вклучително и оние кои ги споредуваат со татко и ќерка , со цел иронично да истакнат дека е очигледно дека тој е многу постар од неа.

@emilystomatuk

Replying to @ayla 👸🏽 if you dont got anything nice to say….just keep scrolling babe 🫶🏼 #agegapcouple #girlsgirl #agegaprelationship

♬ original sound – emilystomatuk

Самата таа во една прилика изјави дека во јавноста ги прашале дали се татко и ќерка и на тој начин започнала бурна дискусија на мрежите каде не биле љубезни кон нив, пишува The Sun.

„Побрзајте ако сакате да имате деца, тој не станува помлад“, им велат, додека другите ја поддржуваат врската: „Годините навистина се само бројка. Изгледате навистина среќни и заљубени! И вие сте прекрасен пар „Некои не разбираат дека е убаво да се има зрел и стабилен маж кој не се однесува како да има 16 години.

@emilystomatuk

If any of you thought our wedding wouldnt have taylor references you were mistaken 🥰🫶🏼 @Michael Justin #taylorswift #taylorsversion #swiftie #swiftietiktok #weddingceremony #weddingvows #bridetok #bridevows

♬ lover sped up – r & m

Деталите од венчавката ги објавија на мрежите, по што следеа вакви реакции: „Татко ти нема шанси ова да го прифати“, „Сигурно едноставно со тешко срце ја прифатил судбината и се срами“.