Нови детали од врската на Мамиќ и Јелена: Ќерките не се задоволни со неговата избраничка. Парот веќе купил луксузен стан

Здравко Мамиќ неодамна изјави дека се откажува од својот Динамо, но затоа нашол некои други работи кои му се интересни

Поранешниот сопственик на Динамо Загреб, Здравко Мамиќ, наводно пред три недели се оженил со 30 години помладата Јелена Планиниќ од Љубушки. Според Стори, бегалецот од хрватската правда не е во брак со Марина веќе три години, која дефинитивно го оставила откако дознала дека имал афера со Јелена. Атрактивната Херцеговка го оставила и сопругот, како што се вели, поради изневерување со Мамиќ .

Парот наводно веќе купил луксузен стан кој сега заедно го украсуваат, а веќе подолго време не се кријат, туку шетаат рака под рака низ улиците на Мостар. Инаку, Јелена е родум од Љубушки, каде Мамиќ често го посетува и каде наводно е заинтересиран да инвестира во туризмот. Сепак, се вели дека ќерките на Мамиќ не се премногу ентузијасти за неговата нова девојка, или за третата законска сопруга. Тоа не е чудно бидејќи тие се речиси исто толку стари колку убавата Јелена, за која Мамиќ „ја загуби главата“.

Јелена Планиниќ Инстаграм

Јелена наводно била добра пријателка и пиела кафе со неговата тогашна сопруга Марина, а како секретарка и била личност од голема доверба.