ОБЈАВЕНИ НОВИ СЛИКИ ОД ДЕВОЈЧЕТО КОЕ ИЗГЛЕДА НА ИСЧЕЗНАТАТА ДАНКА ИЛИЌ: Можете да ги видите и Романките кои ја водат!

Виенската полиција излезе со соопштение за медиумите во кое достави и две нови фотографии од девојчето од Виена која наликува на Данка Илиќ (2). Полицијата во своето соопштение наведува и дека роднините на исчезнатото девојче го гледале видеото направено на станицата во овој град и дека претпоставуваат дека тоа би можело да биде Данка.

Како што се наведува во полициското соопштение, тие во моментов трагаат по жени кои биле во друштво на девојчето која личи на Данка и ги повикуваат луѓето да се обратат во полиција доколку знаат каде се наоѓаат.

Данка во Виена