ОБЈАВИ 100 НЕЈЗИНИ СЛИКИ НА ФЕЈСБУК, ПА ЈА МАСАКРИРАЛ: Детали за крвавиот пир во Нови Сад! На снимките се и ТРИТЕ ќерки


Јозеф шест пати ја избодел Аранка пред очите на нејзината сестра, која неуспешно се обидела да ја одбрани од нападот.

Џозеф. Ф(36) со нож ја убил поранешната сопруга Аранка А, а потоа се обидел да се самоубие. На оваа трагедија и претходела разделбата на партнерите, а вчера се сретнале за да се обидат да се помират. За тоа сведочат објавите кои осомничениот Јожеф ги објави на социјалните мрежи.

Како што може да се види, тој ден пред трагедијата, во петокот на 19 април, публикуваше објави со фотографии од Аранка, а во тој еден ден дури 33 објави. Последна меѓу нив е серија од 69 фотографии, од кои на неколку се нивните три ќерки.

На сето ова му претходеа низа видеа кои Јожеф ги емитуваше во живо на кои најчесто се гледа со ќерките, додека на последното едната плаче без збор.

Соседите на местото на трагедијата сведочат дека двојката се скарала само десетина дена пред овој настан, а за среќа нивните деца не биле сведоци на вчерашните сцени бидејќи престојувале кај нивната баба од страна на таткото во новосадската населба Бангладеш.

Тоа го поткрепува и тоа што на почетокот на месецот, поточно на 6 април, покојната Аранка објави коментари во вид на бакнежи на заедничките фотографии објавени од нејзиниот сопруг.

Јозеф шест пати ја избодел Аранка пред очите на нејзината сестра, која неуспешно се обидела да ја одбрани од нападот.  Соседите за „Блиц“ велат дека мажот и жената често се расправале, а пред десетина дена раскинале. Како што изјави претходно портпаролот на Итната помош, д-р Зоран Круљ, нивната екипа интервенирала во 14 часот и 46 минути.