Одмазда на изневерена жена: Ги фатила на дело сопругот и љубовничката а потоа почнал хаосот (ВИДЕО)

Сопругот не реагирал додека таа го удирала, туку си ја ставил кацигата на главата

Последните денови социјалните мрежи беа преплавени со видео кое за рекордно време стана вирално. Станува збор за наводниот дочек што сопругата им го приредила на сопругот и неговата љубовница во Латинска Америка. 

На видеото се гледа како една лута жена брза во ѕиден простор, зад кој е вџашен љубовник со шлем во раката. Сопругата и удрила шлаканица по глава, но како да не можела да одлучи на кого повеќе му се налути, па веднаш притрчала кај сопругот и почнала да го тепа и да му вика.

Но, сопругот не реагирал додека таа го удирала, туку ја ставил кацигата на главата. После тоа, жената повторно се упатила кон својот љубовник, но овој успеал да се одбрани со споменатиот шлем .