Патот Струмица – Радовиш затворен за сообраќај

Регионалниот пат Струмица – Радовиш  09:45 часот е затворен за сообраќај поради опожарено товарно моторно возило, соопшти АМСМ.

Нема инфрмација до кога ќе биде затворен патот и дали сообраќајот се пренасочува