ПОВТОРНО ПАНИКА ВО „ИСТ ГЕЈТ“, НАРЕДЕНА Е ЕВАКУАЦИЈА: Автомобил се запалил во подземната гаража?

Трговскиот центар „Ист гејт“ е евакуиран, од него се излезени сите вработени и купувачи.

Оние кои дошле со автомобил, не можат да ги извадат од подземните гаражи. Неофицијално, причината за евакуација е запален автомобил во подземните гаражи при што се активирал алармот.

Повеќе детали се очекуваат во текот на денот.