Поставил стаклени тркала на спортски автомобил, а потоа почна да вози! Ова е РЕЗУЛТАТОТ (ВИДЕО)

Денес, луѓето се поспремни да направат многу неверојатни работи со еден клик, па дури и да монтираат „стаклени тркала“ на спортски автомобил .

Токму тоа го направи сопственикот на Toyota Supra. Станува збор за четвртата генерација во црвено, автомобил кој буди интерес со својот изглед и обезбедува популарност на социјалните мрежи. Сепак, оваа Supra е повеќе од магнет за нови кликови.

Верувале или не, оваа Supra вози на потполно проѕирни тркала, ако овие таблички воопшто може да се наречат така. Јасно е дека автомобилот не доби ништо со овој додаток. Сосема е сигурно дека не се многу употребливи, а уште помалку удобни. Сепак, оваа апликација на поликарбонат обезбеди создавање видеа што ги прегледаа повеќе од 4,3 милиони корисници на мрежата TikTok .

И ако мислевте дека овие тенки плочи ќе се скршат под тежината на Supra, особено кога е под силен гас и вртење на тркалата, можеби ќе ве чека изненадување. Во секој случај, терминот изгорување со мирис на поликарбонат доби сосема ново значење. Supra преживеа барем засега.