Почина судијата Огнен Ставрев

0

На 63-годишна возраст почина судијата Огнен Ставрев, потврдуваат за МИА од Основниот кривичен суд – Скопје.

Ставрев беше избран за судија во 1999 година и оттогаш, 25 години судеше во Основниот граѓански и Основниот кривичен суд во Скопје.

Тој беше назначен во многу предмети помеѓу кои „ТНТ“, „Монструм“, „Титаник 2“, „Змиско око 1“, „Сопот“ и „Фаланга 2“.