ПО РАЗВОДОТ ОД ДУШКО, КАРЛЕУША ЌЕ СЕ ОМАЖИ ЗА БОГАТ АМЕРИКАНЦ!? Една ЖЕНА која СИТЕ ЈА ЗНААТ откри сè

Таа даде шокантни предвидувања за нивниот развод, и за идниот брак на Карлеуша со странец!

Јелена Карлеуша на почетокот на јули минатата година објави дека по 14 години се разведува од Душко Тошиќ .

Сепак, пејачката и фудбалерот решија да му дадат уште една шанса на својот брак.

Познатата водителка Јована Јеремиќ гостуваше во емисија каде се спомена бракот на Јелена и Душко. Таа даде шокантни предвидувања и тврдења за нивниот развод, и за идниот брак на Карлеуша со странец.

– Душко секогаш го гледам во ресторани бидејќи често ручаме во исти ресторани. Таму руча со ќерките. Се поздравив и со Душко и неговите ќерки кога ги видов. Душко е џентлмен, секогаш одговара и е многу мирна личност. Треба да го решат на убав начин. Ако истече рокот за тој брак, да се разделат како луѓе и да останат пријатели – изјави Јеремиќ.

Водителката се интересираше што точно го кочи тој развод. Јована предвиде дека овој пар ќе се разведе и дека Јелена ќе се омажи за богата Американка со која ќе има дете!

– Тоа е инает. Тоа е она, нема да ти дадам развод и ќе се разведам кога јас ќе сакам . Предвидувам дека Јелена Карлеуша ќе си најде нов сопруг и дека ќе биде странец од американската клима. Ќе биде странец и сериозен дечко на светско ниво. Можеби таа ќе му роди уште едно дете. Можеби грешам, но јас така ја гледам Јелена во иднина – изјави Јеремиќ.

– Сега ќе има наслови дека сум луда, но имам некоја интуиција. Влегувам во соба полна со луѓе и гледам дека се во брак, молчам но на крајот испаѓа дека сум во право. Чувствувам за Јелена – изјави водителката.