Пратениците на „Левица“ го демолираа Собранието на Македонија

0

Двајца пратеници на „Левица“ го демолираа подот на Собранието на Северна Македонија.

Двајцата пратеници ги зедоа хартиите и ги фрлија кон потпретседателот на Собранието, при што демолираа и електронски делови.

По овие настани потпретседателот на Собранието закажа 30-минутна пауза.