ПРЕД ОПЕРАЦИЈАТА НА ТУМОРОТ ѝ рекоа ДЕКА ШАНСИТЕ ДА ПРЕЖИВЕЕ СЕ МАЛИ: Поранешната сопруга на ѕвездата на Гранд го опиша ПЕКОЛОТ низ кој поминала!

Инфлуенсерката Милица Пајчин го прославува 4 април како втор роденден откако преживеа тешка операција на туморот, а сега испрати силна порака.

Поранешната сопруга на Алекса Перовиќ , победникот на Звезда Гранд во 2017 година, инфлуенсерката Милица Пајчин , од која неодамна се разведе , се присети на немилиот настан на денешниот 4 април , кога и беше дадена втора шанса, па го слави како нејзина втор роденден.

„04.04. Секогаш го означувам овој датум на аголот од главата како роденден број два, затоа што на овој ден добив втора шанса. Се фотографирав ноќта пред да одам во болница со стомак недопрен, само за да се сетам некогаш. Статистиката беше јасна. Триесет проценти за да успееме, седумдесет проценти за да тропкам на операционата маса. И еве, јас трепнав со тие седумдесет проценти. Полекај, брат, уште ќе се расправаме“, напиша таа покрај фотографии.

„Премногу често во процесот на добивање втора шанса, добиваме болни и големи лузни, но со нив доаѓа и нова бела хартија на која ќе пишуваме со нов фонт. Нема филтер на Инстаграм што ќе не направи убави како лузните . Не , навистина.Ние мајките.Секоја е уникатна,има свој лак што сака да каже нешто.Ајде да погледнеме и да слушнеме малку подобро.Тие се знак дека нешто сме преживеале.Наша лична уметност.Ве гушкам уметници, “, додаде инфлуенсерката, на која и била дијагностицирана мезентерична циста, редок вид тумор во желудникот. Тогаш и беше кажано дека постои голема веројатност да не ја преживее операцијата.