„ПРЕМНОГУ ОСЛАБЕНА, ЕДВАЈ СТОИ НА НОЗЕ“ Бејби Дол последен пат беше видена во јавноста пред 2 години, се појавија ФОТОГРАФИИ од нејзиниот изглед

0

Драгана Шариќ , попозната како Бејби Дол , деновиве е тема на тамошните медиуми, поради наводните лоши услови за живот во кои денес живее уметникот.

Бејби Дол последен пат беше видена во јавноста пред две години, а оттогаш долго време ја немаше на јавната сцена. Се шпекулираше и дека ќе влезе во „Задруга 6“, но тоа не се случи и неодамна се појавија вести за лошиот живот на пејачката.

 Бебе дојде овде два-три пати да земе храна. Не сум сигурен дали таа го земала оброкот за себе или за некој друг, бидејќи има случаи кога некој зема храна за некој што не може да дојде. Таа се промени многу физички. Многу ослабе, се чинеше како едвај да стои на нозе. Ја препознав по косата и специфичниот глас. Навистина делуваше тажно – вели изворот за Курир.

Оваа вест ја потресе јавноста, па една страница на социјалната мрежа Инстаграм потсети на бројните визуелни фази низ кои Бејби поминала низ нејзината кариера.

Покрај многуте хитови кои ја прославија Бејби Дол, ја поврзуваат и со ексцентричните изданија во кои оваа уметничка се појавуваше во јавноста.

Бејби многу пати го менувала својот визуелен идентитет (креации, фризури, шминка и додатоци), а гледајќи ги овие 6 фотографии од различни периоди од нејзиниот живот, може да се заклучи дека пејачката е една од ретките жени од јавната сцена која не е подложена на естетски зафати.

На шеесетгодишна возраст, Бејби Дол сè уште се истакнува со својот уникатен стил и природен изглед.