Разводот од Амиџиќ ѝ беше ,,смрт без да умре!” Данијела Димитовска нон-стоп на исто место тука го поминува времето!

0

Данијела Димитровска неодамна се разведе од водителот Огњен Амиџиќ, а ретко зборува на оваа тема бидејќи ѝ е многу болна.

Во една прилика изјавила дека според медицинските истражувања разводот има ниво на стрес слично на смртта и признала колку тешко ѝ било да го преброди критичниот период.

Од бракот со Огњен го има синот Матеј на кого целосно му се посвети.

Покрај семејните и деловните обврски, таа на својот Инстаграм профил често објавува видео клипови и фотографии од теретана, а сосема е јасно дека токму тука го поминува најголемиот дел од своето време.

По болниот период, таа се посвети на здравиот живот, тренинзите и своето тело и ја усоврши својата линија.