РЕАКЦИЈАТА НА НОВАК ЗА КОЈА БРУИ ЦЕЛИОТ РЕГИОН: Еве што направи Ѓоковиќ кога почна скандирањето КОСОВО – СРБИЈА (ВИДЕО)

0

Новак Ѓоковиќ уживаше во салата Пионир на кошаркарскиот натпревар Црвена звезда – Валенсија.

Новак не ги задржа емоциите, а посебно го „погоди“ едно скандирање од трибините.

Кога навивачите меѓу себе почнаа да скандираат Косово – Србија, Новак направи реакција за која бруи целиот регион.

Погледнете ги тие моменти:

Крената тупаница пред скандирањето на навивачите јасно кажа што мисли Новак за се.

Сите во салата кои го забележаа тој момент и беа воодушевени од она што го видоа.