Се огласи Ана по кавгата со Раста: ,,Тој не треба да го добие старателството!”

Стефан Ѓуриќ Раста и Ана Николиќ се главна тема на јавноста изминативе неколку дена откако пејачот ја објави нивната приватна преписка, во која може да се види како раперот и’ напишал на пејачката дека нивната заедничка ќерка ќе ја гледа само во простории на Центарот за социјална работа.

Ана Николиќ

Ана сега зборуваше за локалните медиуми и ја коментираше ситуацијата:

– Јас сум фантастично. Нема што да се држам, другите нека се држат. Дали навистина мислите дека некој би му доделил дете на Расти? Не знам дали оваа држава мисли дека треба да биде така, ако му го додели старателството на Раста, сите да скокнеме на глава – изјавила Ана пред својот стан во Белград.

Да потсетиме, Ана Николиќ се огласи на својот Инстаграм профил каде сподели емотивен цитат . „Секој може да биде во куќата, но кога мајката не е таму имате чувство дека куќата е празна“, беше цитатот кој го напиша пејачката.