СЕ ОЖЕНИ НАЈПОЗНАТИОТ ПОЛИГАМИСТ! Првата жена требаше да одобри БРАК, петтата да чека РАСПОРЕД за интимни односи – СЛЕДЕЛ ХАОС!

0

Артур Оурсо, модел од Бразил се ожени со својата петта сопруга!

Артур Оурсо, модел од Бразил, стекна светска слава кога се ожени со девет жени на верска церемонија во 2021 година . Неговиот слоган е „слави ја слободната љубов“ , но само неколку месеци подоцна тој беше уништен од заминувањето на една жена. Таа решила да се откаже од таков брак , а ѝ се придружиле уште четири. Артур решил да најде жена која ќе му го наполни „големиот кревет“, а потрагата траела со месеци.

Напорот вроди со плод, а во тимот се приклучи и 51-годишната Олинда Марија. Таа стана петта сопруга , а за работите да бидат поинтересни, бракот мораше да го одобри првата сопруга на Артур, Луана Казаки (26). Олинда објасни дека воопшто не е љубоморна и е возбудена за иднината што ја чека. “Во никој случај не сум љубоморна. Јас сум одлична сопруга, партнерка и пријателка. Очекувам да биде многу интензивно, ќе направам се што е можно за да се грижам за мојата љубов, Артура”, рекла таа.

Артур, вели, веднаш ја препознал енергијата меѓу Олинда и него.

„Кога требаше да добијам одобрение од Луана, бев нервозен и имав измешани емоции . Меѓутоа, кога се запознавме, веднаш сфативме дека постои силна врска меѓу нас. Како да ја познавам од друг животи“, рече Артур кој еднаш објасни дека морал да направи распоред на интимни односи .

“Сите мои жени сакаат да ги исполнат потребите на моите интимни желби по секоја цена. Тие се среќни што тоа им е цел. Нашиот интимен живот е навистина забавен и пријатен, а на почетокот се обидов да имам договорена средба. Сепак, следејќи го Распоредот предизвикуваше многу проблеми. Понекогаш се чувствував како да морам да имам средба поради распоредот, а не поради задоволство “, изјави своевремено Артур, кој изгледа го надминал овој проблем.