Синот на Драгана Мирковиќ откри дали се сели во Србија: „Се губат вистинските вредности ако продолжат по овој пат…“

Откако Драгана Мирковиќ објави дека се разведува по 24 години брак од бизнисменот Тони Бијелиќ , во центарот на вниманието се и нивните деца Мануела и Марко .

Наследниците на Драгана пред неколку години започнале самостоен живот во своите станови, а на пејачката и било многу тешко дури кога Тони го напуштил замокот, а децата се вратиле во него.

Марко сега преку Инстаграм се огласи за животот во Виена и откри дали ќе се врати во Србија.

– Ако Австрија продолжи по овој пат, јас ќе дојдам наскоро – рекол Бијелиќ, а потоа откри што не сака во Австрија, а што во Србија.

– Вистинските вредности се изгубени. Во оваа земја веќе никој не верува во Бог. Девојките гледаат на моделите и инфлуенсерите на „Onlifens“, а мажите не знаат што значи да се биде маж – изјави Марко.