Скандал: Пејач на настап обожавателка го фатила меѓунозе – „Ја тужи“

Пејачот на Малума не можеше да го сокрие шокот, а потоа го привлече вниманието на обожавателите дека тоа што таа го направи е погрешно, па се насмевна.

Познатиот пејач минатиот викенд беше во Монтвил, Австралија, а пред концертот беше пречекан од група обожаватели. Многумина сакаа да се поздрават со него, а еден фан сакаше нешто повеќе. Додека Малума одеше покрај неа, таа го грабна неговиот пенис. И сè беше снимено на видео.

Видеото се шири на социјалните мрежи каде пишуваат дека жената од видеото ја преминала границата и дека се работи за сексуално вознемирување и дека пејачката треба да ја тужи.

Малума и претходно имал непријатни средби со обожавателите, за време на концерт тие го гаѓале со телефон. Тој реагираше поинаку во споредба со Карди Б, која го доживеа истото и со својата реакција предизвика критики.

Како што музичките ѕвезди треба да ги почитуваат границите во однесувањето, така и фановите треба да знаат каде е границата што не се преминува.