СКАНДАЛ – Социјалните мрежи ‘горат’: Младата пејачка Теодора Џехверовиќ се допираше по најинтимните места за време на настап !? (видео)

0

Младата мега популарна пејачка од Србија, Теодора Џехверовиќ беше мета на остри критики на социјалната мрежа Твитер поради потезите кои ги правеше за време на нејзиниот настап.

Пејачката, имено, за време на нејзиниот настап додека пеела, направила еден потег кој ја вознемирил публиката, а подоцна ги оставила и без зборови.

Пејачката во еден момент од настапот го свртела грбот кон публиката и почнала да се допира по најинтимните места од телото.

Набрзо ова видео од нејзиниот настап се појави на Твитер и следеа коментари како: „Срамота“, „Браво си успеала во животот“, „Ефтина девојка“…