Снимени реакциите при головите за 7-0: Карагер уживаше и ја смени сликата на профил, Невил во агонија (ВИДЕО И ФОТО)

Некогашниот ас на Ливерпул, Џејми Карагер, ги дочека своите пет минути за да му фати сеир на колегата Гери Невил, со кого работат како ТВ-коментатори, а некогаш беа ривали на зелениот терен.

Снимени се нивните реакции при седумте голa во мрежата на Манчестер јунајтед, клуб чија легенда е Невил. Се разбира, Карагер уживаше и се радуваше, а Невил само незадоволно вртеше со главата и не му се веруваше што гледа.

Џејми Карагер ја смени сликата на профилот во вознемирен Гери Невил .