Со помош на овој „режим“ можете да изгубите 9 килограми за две недели

Доколку сакате да изгубите што повеќе килограми за краток временски период, диетата со лимон навистина ќе ви помогне.

Важно е да пиете одредена количина лимонада секој ден пред појадок. Секако, не треба да ги занемарувате балансираните оброци и вежбањето.

Ден 1: Измешајте исцеден лимон со чаша вода и пијте веднаш по будењето, пренесува BetterMe .

Ден 2: Измешајте два цедени лимони во две чаши вода. Можете да додадете мед по вкус. Консумирајте пред појадок.

Ден 3: Измешајте една лимонада со три лимони, три чаши вода и малку мед. Пијте половина наутро и половина пред ручек.

Ден 4: Лимонада со четири лимони, четири чаши вода и додадете малку мед. Пијте наутро и пред спиење.

Ден 5: Исцедете пет лимони во пет чаши вода и малку мед. Пијте два пати на ден.

Ден 6: Исцедете шест лимони и измешајте ги со шест чаши вода и малку мед. Пијте три пати на ден – пред јадење.

Ден 7: Измешајте сок од три лимони и 10 чаши вода. Консумирајте три пати на ден пред јадење.

Ден 8: Измешајте сок од шест лимони со шест чаши вода. Пијте три пати и пред јадење.

Ден 9: Измешајте лимонада направена од пет лимони со пет чаши вода и една лажица мед. Пијте три пати и пред јадење.

Ден 10: Лимонада со четири лимони, четири чаши вода и една лажица мед. Консумирајте три пати на ден.

Ден 11: Лимонада со три лимони, три чаши вода. Додадете мала лажица мед и пијте ја два пати на ден.

Ден 12: Подгответе лимонада од два лимона и измешајте со две чаши вода. Пијте пред појадок.

Ден 13: Пијте сок од еден лимон измешан со чаша вода.

Ден 14: Лимонада со три лимони и десет чаши вода. Додадете една лажица мед и пијте неколку пати.