Српскaта пејачка после признаниет дека се занимава со проституција: „Татко сум на две деца, знаат што правам“

– Проституцијата е легализирана во Швајцарија. Во Србија никогаш не сум се занимавала со вакви работи, ниту планирам – изјавила Електра.

Трансродовата пејачка  Електра Елит  без никаков срам за швајцарските медиуми признала дека во таа земја се занимава со проституција, а сега проговори за тоа.

Електра елита тврди дека никогаш не го практикувала „најстариот занает“ во Србија , туку дека тоа го прави само во Швајцарија, каде што проституцијата е легализирана.

– Проституцијата е легализирана во Швајцарија. Никогаш не сум се занимавал со такви работи во Србија, ниту планирам . Не затоа што има понизок стандард, туку затоа што не сакам да го кршам законот. Бидејќи сум татко на две деца, тие знаат се, а најважно ми е син ми и ќерка ми да знаат кој сум и што сум и што правам – изјави трансродовата пејачка за Телеграф ЏЕТСЕТ.

Таа пред неколку дена без извинување за швајцарскиот локален канал „TeleZuri“ раскажа како се занимава со проституција, бидејќи таму е легализирана. На почетокот на разговорот, без никаков срам, Електра објасни дека нејзиниот бизнис се води онлајн .

– За време на короната почнав да заработувам онлајн. Добив над 2.000 пораки. Можам да ви кажам дека се исплати. Има само разговори каде што пишувате пораки со корисниците на моите услуги или видео повици како друго решение. Не можам да кажам дека е лошо време за мојот бизнис. Да го кажам тоа, сигурно ќе излажам. Не смееме да заборавиме дека пред изолацијата имавме совршено време за работа – рече Електра, која пред корона вирусот долго време работеше на познатата улица „Лангштрасе“ во Цирих , каде што своите услуги ги нудат проститутките.

 Ако една проститутка помине десет до дваесет години во „Лангштрасе“, позната улица во Цирих, плати од две до три илјади франци за соба и остане десет години на таа улица, тоа значи дека таму заработува. Затоа остануваме таму. Познавам многу жени од таа улица. Сега зборувам искрено и без тајни. Секоја недела, како проститутки, добиваме пари од фондации, каде донациите се движат од 100 до 500 франци, а понекогаш и повеќе. Воглавно ни помагаат од страна – рече Електра, која изјави и колку наплаќаат за нивните услуги.

– Мојот часовник чини меѓу 300 и 500 франци, во зависност од фантазиите на купувачот . Сама одлучувам колку ќе наплаќам за интимните односи, бидејќи на таа улица во Цирих сум повеќе од десет години – заклучила Електра Елит, која не се срамела ниту една минута.

Да потсетиме, Електра Елит е трансродова пејачка која на српскиот пазар се појави пред неколку месеци. Електра престана да биде маж пред 13 години и го промени полот. Зад себе има брак и две деца, кои ниту еднаш не ја осудиле нејзината одлука. Синот и ќерката се горди на неа, а цел живот ќе ја викаат „тато“.