ТАА Е ВОДИТЕЛКА СО НАЈУБАВИТЕ НОЗЕ НА РТС, А РЕТКО КОЈ ЗНАЕ КОЛКУ ГОДИНИ ИМА: Ќе се зачудите кога ќе дознаете (ФОТО)

0

Долги години е во медиумите.

Слаѓана Томашевиќ е српска водителка, таа е заштитно лице на „Белградска хроника“ на РТС, а на оваа телевизија работи веќе 23 години.

Таа важи за голем професионалец во РТС, а нејзиниот живот никогаш не бил проследен со скандали. Таа е една од ретките водителки која никогаш немала одредени естетски зафати, иако нема ништо против нив.

Започнала да работи како водителка во РТС кога имала само 22 години. Таа никогаш не го промени своето медиумско друштво и е една од водителките со најдолг стаж во РТС.

На Јутјуб има стотици и стотици видеа во кои е водителка Слаѓана Томашевиќ.

Водителката е родена на 4 септември 1973 година, што значи дека моментално има 49 години.

Под овие видеа најчести коментари се дека таа е водителката со најубави нозе на оваа телевизија.

Слаѓана Томашевиќ има две сестри близначки. Таа ги смета за најголем подарок на нејзината мајка, бидејќи цел живот ги родила своите не само сестри, туку и пријателки.