Турски спасувачи за малку ќе станеа жртви на урнатините (ВИДЕО)

Турските спасувачи беа среде спасувачката акција на погодените во земјотресите, кога врз нив паднаа делови од разурната куќа.

Едниот од спасувачите бил затрупан, но за среќа, беше спасен од неговите колеги, по што веднаш продолжил со спасувачката акција.