Фотографиите на Мeколи Калкин и Кетрин О’Хара потсетија на сцената од култниот филм „Сам дома“

0

Фотографијата на Меколи Калкин и Кетрин О’Хара од церемонијата на доделување на неговата ѕвезда на Булеварот на славните во Холивуд многумина потсети на сцената од култниот филм „Сам дома“.

Имено, О’Хара се појави на церемонија во Лос Анџелес, а во таа прилика одржа говор и го прегрна актерот, а на социјалните мрежи овие сцени многумина потсетија на еден детал од филмот „Сам дома“.
Станува збор за сцените на самиот крај на филмот кога мајката на Кевин, Кејт конечно се враќа дома и го прегрнува своето момче.

Така на социјалните мрежи споделија компаративни кадри од филмот и вчерашната церемонија, како и фотографии од сцените „Сам дома“ и Меколеј и Кетрин со порака „повторно заедно“.

“Ти ја заслужуваш својата ѕвезда на Булеварот на славните во Холивуд. И ти благодарам што ме вклучи мене, твојата лажна мајка, која те остави сама дома, не еднаш, туку двапати, да учествувам во оваа среќна прилика. Се гордеам со тебе.” рече таа. О’Хара на церемонијата, а потоа беа снимени фотографии кои го освоија интернетот.

Божиќниот класик „Сам дома“ и денес е исто толку популарен како што беше во 1990 година кога беше првпат прикажан.