Фотографија која ја кажува вистината за односот меѓу Дијана и Јелена Ѓоковиќ! Еве како се сложуваат свекрвата и снаата! Изразите на лицата кажуваат сè (фото)

Односите во семејството Ѓоковиќ се вечна тема на шпекулации и коментари. Додека Новак бележеше успех по успех во текот на неговата блескава кариера, за многумина е особено интересен за коментар односот на неговата мајка Дијана и неговата сопруга Јелена Ѓоковиќ.

И додека многумина се обидуваат да откријат што се случува зад сцената, се појави фотографија која ги демантира сите теории за лошите односи меѓу свекрвата Дијана и снаата Јелена.

Иако долго време се зборува за несогласувањето на Јелена и Дијана, сега се фотографирани како заедно го слават успехот на Ноле. Во еден момент сопругата на Ѓоковиќ седна во скутот на свекрвата, а нејзината насмевка зборуваше многу.

– За жал, ретко доаѓаат, создадоа свое семејство и оаза. Јелена прави одредени работи на свој начин. Тоа се случува, особено кога е во прашање исхраната, која јас не ја поддржувам – изјави еднаш Дијана.

Мајката на Новак потоа додаде:

– Секогаш кога има време се трудиме да се видиме, да одиме на езеро, да шетаме… Доаѓаат кај нас, за внуците да ја почувствуваат топлината на домот на нивните баби и дедовци. Тие ги сакаат моите познати палачинки. Секогаш слушам: „Бабо, подготви ни палачинки!“, а потоа се натпреваруваме: „Кои ќе ce поубави, безглутенските или нормалните?“, а Стефан вели: „Бабо, поубави сњ безглутенските – истакна не така одамна Дијана Ѓоковиќ во емисијата „Додека спијат ангелите“.

Оваа весела фотографија собра неколку коментари:

,,Сакам да ја гледам мајката на Новак како го бодри на турнирите”, ,,Навистина ми се допаѓа оваа фотографија, секогаш да сте обединети од љубов”, ,,Хахаха!! Толку вистина. Оваа слика е прекрасна и неверојатна. Ви благодариме што го споделивте ова со сите нас “.