Хари Локвенец поднесе оставка од директорската функција во ЈП ЖРСМ – Инфраструктура – позната причината

Директорот на ЈП ЖРСМ – Инфраструктура. Хари Локвенец  денеска поднесе оставка од функцијата.

Оставката, како што изјави за МИА, ја поднел од лични причини. 

Хари Локвенец беше на функцијата директор на ЈП ЖРСМ – Инфраструктура од ноември 2020 година.