Црвени балони, ливчиња од роза и романтични слики: Еве како ја чекаше изненадувањето Анастасија во Дубаи

Иако многумина мислеа дека се враќа во Севиља, Анастасија очигледно отишла во Дубаи со својот сопруг Немања Гудеља.

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ мина неколку дена во Србија за слава Свети Никола.

Сепак, на дружењето со најблиските сега му дојде крајот, па младата музичка ѕвезда утрово ги спакува куферите и отпатува.

Иако многумина мислеа дека се враќа во Севиља, Анастасија очигледно отишла во Дубаи со својот сопруг Немања Гудеља. 

Таа на Инстаграм го објави изненадувањето што ги чекаше во хотелот – многу црвени балони, ливчиња од рози на креветот, како и нивните најромантични слики од нив двајца.