Црногорскиот политичар бара доживотна суспензија за Новак: Ова го кажа поради оваа слика! (фото)

0

Црногорскиот политички аналитичар Љубомир Филиповиќ уште еднаш проговори за Новак Ѓоковиќ, а неговите зборови шокираа многу луѓе на Балканот.

Ѓоковиќ денеска објави трогателна фотографија направена пред црквата Свети Сава, каде граѓаните на Србија запалија свеќи за упокојување на душите на загинатите на Косово и Метохија.

Поради ова споменатиот политичар бара доживотна суспензија за Новак Ѓоковиќ!?

– Ѓоковиќ треба да добие доживотна забрана од тенисот. Ако не е избркан, тогаш срам од нормалните луѓе на овој свет. Се приклучил на српската пропаганда, терористите ги претставува како херои – гласеше објавата на Филиповиќ.