Чавушоглу: Шведска намерно гази врз мините поставени од терористичките организации на патот кон НАТО

0

Шефот на турската дипломатија Мевлут Чавушоглу изјави дека Шведска намерно гази врз мините поставени од терористичките организации на нејзиниот пат за членство во НАТО.