ШОКАНТНО ТВРДЕЊЕ – Децата на Кристијано Роналдо ги тепаат во Саудиска Арабија !? Џорџина открива детали: “Си доаѓаат дома плачејќи…“

0

Кристијано Роналдо и неговото семејство сè уште се навикнуваат на животот во Саудиска Арабија, за што сведочи и Џорџина, која во интервју за шпанскиот весник Telemundo се пожали дека нивните деца доживеале физичко насилство на училиште.

Има моменти на училиште кога децата ги удираат, а тие не се бранат и потоа плакаат“, изјавила Џорџина и потоа ја објасни ситуацијата што се случила неодамна.

Пред некој ден кај мене дојде едното дете и почна да плаче. Прашав што се случи и добив одговор: Ме удри дете. Му реков: Зарем не знаеш да се браниш ?“.

Кристијано Роналдо заедно со неговото семејство на преставувањето во новиот клуб во Саудиска Арабија