ШОК ВО ЕМИСИЈАТА! ПРАТЕНИК ИЗВАДИЛ ПИШТОЛ ОД панталоните! Се смееше со водителот, па направи нешто неочекувано

0

На Твитер се појави застрашувачко видео, на кое се гледа како владин функционер си игра со оружје за време на емисијата.

На интернет се појави шокантно видео на кое се гледа како пратеникот од Шри Ланка Амаракерти Атукорала вади пиштол за време на ТВ интервју , се шегува на тоа со водителот, а потоа лежерно го враќа во панталоните.

„ Пратеник од Шри Ланка кој вади пиштол за време на ТВ-интервју , се шегува за тоа со водителот, а потоа случајно го враќа назад. Насилници и воени злосторници во парламентот. Уште еден увид во тоа колку е нормализирано насилството на овој остров“, се вели во описот на видеото кое се појави на Твитер.

„Никогаш не е добра идеја, дури и како шега , да се стави пиштол на некого до глава! Како што многумина истакнаа, овој човек е никој. Тој доби повеќе од 80.000 гласови во Путалам. Тој е избран претставник на народот на Шри Ланка. Што ви кажува тоа за луѓето од Шри Ланка?“ е еден од коментарите. „Демократија со пиштол, каква иронија“, коментира друг корисник.