Што носи Роналдо на раката? Изработено од бело злато, обложено со дијаманти! Чудо на убавина, а вредноста не можете ни да ја замислите!

Португалецот не се штеди на себе

Не е новост дека Кристијано Роналдо и неговата сопруга максимално уживаат во животот, купувајќи ги најскапите автомобили и алишта, посетувајќи модерни места…

А сепак, дури и овој пар кој го истакнува својот луксуз понекогаш ги остава без зборови оние кои го следат секој нивни чекор!

Тој детал беше на раката на Кристијано Роналдо за време на натпреварот помеѓу Тајсон Фјури и Френсис Нгану!

Тоа е часовникот Франк Мулер – Cintree Curvex Tourbillon!

Овој часовник е изработен од 18-каратно бело злато и ја објаснува љубовта на Роналдо кон дијамантите обложени со него!

Вреди неверојатни 1.400.000 евра.