„Ѕвезде Гранда“ – Аца Лукас : Заминав затоа што бараат пари од децата (ФОТО)

Сите членови на жирито, заедно со Саша Поповиќ, ги демантираа неговите тврдења, а сега по тој повод се огласи и фолкерот Аца Лукас, кој своевремено беше дел од шоу програмата.

Имено, мегапопуларниот пејачка Аца Лукас се огласи на Инстаграм.

– Апсолутно точно. Ова е вистинската причина зошто Александар Вуксановиќ го напушти жирито на „Ѕвезда Гранда“. Пред неколку години утврдил дека на децата им бараат пари, а го напуштил жирито и се скарал со Поповиќ поради тоа – напишал Лукас во сторито на социјалните мрежи.

На што Лукас и додал – Согласен.

Набрзо следеше одговорот на Саша Поповиќ.

– Аца Лукас ја напушти „Ѕвезда Гранда“ во договор со неговиот тогашен менаџер, исклучиво поради неговите лични интереси. Лага е дека некогаш си заминал поради проблеми во нашата емисија, лага е дека некогаш се скарал со мене, лага е дека „Ѕвезде Гранда“ е натпревар на кој секој земал пари од натпреварувачите. Сето тоа тој многу добро го знае, но, повторно, кажува лага од свои лични интереси – изјави креативниот директор на „Гранда“.