Ја исмејуваа смртта на Пригожин: Дојде до венците и симулираше авионска несреќа – семејството Вагнер најави одмазда! (ВИДЕО)

Коментарите се доста вознемирувачки, но очекувани.

Видеото кое вирално се шири на социјалните мрежи предизвика целосен хаос. Еден анонимен тип се приближи до местото каде што беа положени венците во чест на Евгениј Пригожин  и почна да се потсмева на покојниот водач на Вагнер. 

Имено, тој со жолт авион ја симулира несреќата која се случи пред неколку дена и на тој начин го навлече гневот на цела Русија.

Коментарите за овој настан се доста вознемирувачки, но очекувани.

Погледнете како изгледаше, а читајќи ги коментарите, ова момче веќе го бараат членовите на Вагнер.