ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ДЕНЕС Е НАЈГОРДАТА СОПРУГА НА СВЕТОТ! СИТЕ ЧЕСТИТКИ ЗА УБАВАТА ВЕСТ: Браво Душко МАЈСТОРЕ!

0

Успехот на Душко Тошиќ се мери со милиони

Познато е дека професионалниот успех на Душко Тошиќ до пред неколку години беше фокусиран исклучиво на фудбалскиот терен.

Сопругот на Јелена Карлеуша со години играше на позицијата дефанзивец, односно лев бек , дури беше и дел од фудбалската репрезентација, а најголем напредок доживеа со ангажирање во турски и кинески клубови .

Споменатите професионални ангажмани на Тошиќ му овозможија светска слава , значајни деловни познанства, а во исто време финансиска сигурност и независност.

Се веруваше дека благодарение на заработените милиони, Душко, откако ќе ги закачи копачките, ќе се посвети на градежната индустрија или, како и многу негови колеги, на угостителството, или можеби дури и целосно ќе се повлече од јавноста и деловниот свет. , тој донесе одлука да остане во фудбалот – како агент .

Тој се приклучил на една реномирана агенција, а своите следбеници на Инстаграм редовно ги известува за своите нови достигнувања.

Така до јавноста стигна најновиот успех на Душко Тошиќ, а се работи за агенцијата во која работи.

Избраникот на Карлеуша на социјалните мрежи објави дека компанијата во која бил ангажиран за трансфер на играчи и на тој начин заработил е трета во најдоброто рангирање , што секако ја потврдува неговата вредност, овојпат како менаџер.

Ќерките Ника и Атина секако први му честитаа на својот татко , не се сомневаме дека тоа го направи и Јелена , а се верува дека Душко прво ќе го прослави успехот со семејството.

Ozbiljan rezultat Duška Tošića