ЈОКИЌ НЕ СЕ ДЕЛИ ОД СВОЈАТА ЌЕРКА: Никола пристигна на парадата во Денвер со ќерката Огњена (ВИДЕО)

0

Српскиот кошаркар Никола Јокиќ на парадата во Денвер пристигна во придружба на ќерката Огњена и сопругата Наталија, а нивното доаѓање привлече големо внимание.

Асот на Нагетс во неколку наврати потенцираше дека неговото семејство е на прво место, па не треба да биде чудно што не се одвојува од двете најважни жени во неговиот живот.