БРЕСКВИЦА ПОЧНА ДА ДОБИВА ПАРИ И НА РОМСКИТЕ ЗАБАВИ Евровизија и избегна, а свадбите не – се појави клип од младата пејачка од приватна прослава (ВИДЕО)


Младата пејачка Анѓела Игњатовиќ, попозната како Бресквица, порано пееше само по клубови, но сега реши да настапува и на свадбени веселби.

Бресквица по големиот успех на песната „Орловско гнездо“ со која го освои второто место на српската „Песна на Евровизија“, работи со полна пареа.


Цената на нејзините настапи, како што се пишува веќе извесно време, изнесува 10.000 евра, но очигледно пејачката заработува повеќе.

Одлучила да пее и на свадби, а доказ за тоа е видеото кое се појави на TikTok.

@nastupi_poznatih00 Ljubi i ti mene, tu tu tu ❤️ #breskvica #breskva #andjelaignjatovic #fyp #fy #fypシ゚viral #tiktok #balkantiktok #uzivo #uzivoteka #live #koncerty #koncert #nastupi_poznatih00 ♬ original sound – nastupi_poznatih


Со оглед на тоа дека се работи за една од ромските свадби, кои се познати по тоа што музичарите добиваат голем бакшиш, се чини дека за Бресквица нема зима.

Не штеди на чанти

Бресквица, инаку, неодамна се појави на белградскиот аеродром, а носеше облека со светли тонови, патики и кафена чанта „Валентино“ која чини 4.200 евра. Својот стајлинг пејачката го комплетираше со елегантен накит, а околу вратот носеше златен ланче, а на раката блескаше златен прстен со камен.