НА СВАДБАТА СЕ СЛУЧИ СКАНДАЛ НА ВЕКОТ: Младоженецот ја “шутна” невестата ПО САМО ЕДЕН ПОГРЕШЕН ПОТЕГ (ВИДЕО)

На самиот ден на венчавката решил да откаже се.

Оваа драматична ситуација стана вирална благодарение на видеото на TikTok. Подоцна се дозна дека причината за раскинувањето на врската е откритието дека девојката вечерта пред свадбата имала средба со своето поранешно момче. Таа средба не била обична, туку резултирала со неверство.

Младоженецот дознал за тоа од пријателката на невестата, што довело до драматични сцени и откажување на венчавката. На снимката што се појави, може да се види невестата во нејзината венчаница како плаче и моли за прошка, паѓа на колена на улица и ги удира луѓето со букет цвеќе.

Реакциите на социјалните мрежи беа различни. Додека многумина изразија сочувство за младоженецот и разочарување од постапките на невестата, тие беа и среќни што вистината беше откриена пред да се склучи бракот.

@dansiwstv

Breaking news Bride goes mad after groom cancels wedding at Kasoa Information emanating from Kasoa in the Awutu Senya East Municipality of central region indicates that, a bride believed to be in her late twenties has gone mad after the groom abruptly cancelled wedding ceremony which was ongoing at Kasoa yesterday. The reason behind the cancellation of the wedding is not know as at filing this stay tune for mor details

♬ original sound – dansiws