ТАА Е ВО 6-ТА ДЕЦЕНИЈА И ИЗГЛЕДА КАКО БОМБА: Објавила ФОТОГРАФИЈА НА ПЛАЖА, мажите ќе се расонат за секунда кога ќе ја видат…

Видеото доби голем број поддржувачки коментари

Марс Пазмино (53) е жена во шестата деценија, за која речиси никој не би поверувал дека ја има возраста што гордо ја носи. Таа долго време се занимава со танцување и фитнес, додека сè уште не прескокнува да оди на тренинзи и во теретана, што резултирало со тоа што оваа дама која е во зрели години изгледа подобро од многу девојки на половина нејзина возраст.

Марс на TikTok го следат 23.000 луѓе, кои секојдневно ја опсипуваат со пофалби поради нејзиното фантастично тело, но, по правило, секогаш има неколку души кои мислат дека жена на нејзина возраст никогаш не треба да носи минијатурно бикини. на плажа или проѕирни фустани Исто така, ако е вечерно излегување, хејтерите и рекле дека е „невкусно“ жена која е на средината од 6-та деценија да се облекува така што во преден план секогаш е длабоко деколте, гол стомак, премногу кратко здолниште или премногу тесен фустан .

Марс смета дека нема потреба никому да се оправдува кога е во прашање нејзиното тело и дека ќе се облекува онака како што нејзе и е желба.

– Кога стана грев да имаш 53 години и да изгледаш убаво? Како прво, годините не ми ги пишува на челото, не дека главната цел во животот ми е да изгледам помладо, но свесна сум дека изгледам младешки. Второ, не знам како една жена треба да се облекува за на плажа освен дводелен костим за капење и капа? На крајот, мислам дека имам доволно стил за да можам сама да проценам што ми одговара и што е соодветно за која пригода, а што не, така што навистина не гледам ништо спорно во мојот стил, освен тоа што Имам 53 години, па демек, како е можно уште да изгледам вака? Знам дека не ме сакаат затоа што изгледам совршено – оваа дама им ја затвори устата на сите, а за тоа напиша Сан.

@therealpazminoonfire Thank me later ☀️ #goodmorningtiktok #jump #morningroutine #morningcardio #jump #maturewomanconfidence #foryou #abcxyz #mentalhealthmatters #sunshine #vitamind ♬ JUMP (Sped Up Ver.) – P1Harmony

Г-ѓа Пазмино не се грижи за негативните коментари и продолжува да се облекува како што сака. Клипот што таа неодамна го објави на TikTok е прегледан десетици илјади пати и доби илјадници лајкови. Оваа дама лежи на плажа во минималистички зелено-жолт дводелен костим за капење, а носи сламена капа.

– Ќе продолжам да носам костими за капење во бикини и покрај тоа што живеам во општество во кое луѓето редовно испраќаат негативни пораки за тоа како треба да се облекува една жена на моја возраст – стои во описот на ова видео.

@therealpazminoonfire #letthemtalk #over50 #bikinilifestyle #menopause #maturewomen #bustyprobs #feminineenergy #resortwear #bodyimage #agepositive #iwearwhatiwant #ageisjustanumber #confidence #fypシ #foryou ♬ Season Of The Witch – Lana Del Rey

Видеото наиде на голем број коментари за поддршка, меѓу кои и најголем број жени кои изразија искрено жалење за тоа што нивното тело е далеку од идеалните пропорции на Пазмин.

– Драга, да имам НЕКОГАШ тело како твоето, а камоли на 53 години, секаде ќе одев гола!

– Така велат, кучињата лаат, каравани поминуваат.

– Гарантирано ќе го коментираат жени кои и во цутот на младоста не биле толку жешки како тебе сега или мажи кои би сакале да те имаат, но не можат да те имаат.

-Имаш совршено тело, сакам да тe сликам за да сi направaм се на моето тело, според твоите мерки, во случај некоја добра самовила да ми дојде на сон и да донесе волшебно стапче.

– За вашиот одличен изглед веројатно се заслужни добрата генетика, здравата исхрана, тренинзите и танцувањето.

– Убава жена, би ми било задоволство да имам нејзино друштво, макар само да ја погледнам и да уживам – беа само дел од ласкавите коментари за изгледот на оваа жена.

@therealpazminoonfire #coreworkout #abs #lowerabsworkout #abworkoutathome #foryou #fitnessmotivation #fitnessover50 #foryou ♬ Can't Get You out of My Head – Kylie Minogue