20-годишник од Радовиш починал откако голтнал кокаин за да се скрие од полицијата

0

Од преголема количина кокаин починало 20-годишното момче кај кое полицијата пред 2 дена најде марихуана по извршен претрес во неговиот дом, објави Фокус.

Според информациите на порталот, момчето го проголтало кокаинот за да го скрие од полицијата, а за колкава количина точно станува збор, одговор треба да даде обдукцијата.

Додека траело апсењето на момчето, му се слошило и бил однесен во штипската болница, но веќе било доцна. Неговите витални функции престанале да фунцкионираат, а не помогнале ниту обидите за реанимација.