Активен Таг

Дерби

Најпознатиот „свингерски“ клуб во Велика Британија пред затворање: Местото располага со 43…

Еден од најпознатите „свингерски“ клубови во Велика Британија – „Атик“ (The Attic) во градот Дерби, Англија, наскоро ќе ги затвори вратите. Клубот има околу 20 вработени, 43 специјално опремени секс-соби, кино за возрасни, а се говори и