Активен Таг

Киев

Велика Британија: Голема е веројатноста Путин за кратко да го нападне и Киев!

„Постои голема веројатност рускиот претседател Владимир Путин да нареди извршување целосна инвазија врз Украина и да го нападне Киев“, изјави денеска британската министерка за надворешни работи Лиз Трас. „Сметаме дека е многу веројатно