Активен Таг

Хуавеј

Компанијата „Хуавеј“ го престави најновиот лаптоп со процесори од 11. генерација!

Компанијата „Хуавеј“ го претстави новиот лаптоп „Мејтбук Икс-про“, како и новиот хибриден „Мејтбук Е“ – со процесори од 11-та генерација на У-серијата. Следната, 12. генерација е најавена за наредниве две години. Новиот уред се одликува