Активен Таг

Авганистан

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ГО НАПАДНАА ЏО БАЈДЕН – Во Конгресот започна истрага за повлекувањето на САД од…

Републиканското мнозинство во Претставничкиот дом на САД почна истрага за одлуката на администрацијата на американскиот претседател Џо Бајден да се повлече од Авганистан во август 2021 година. Експертите за имиграција и американски војници